For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

Radionice

Program za djecu

Program za djecu i mlade uključuje djecu i mlade predškolskog i školskog uzrasta. Cilj programa je potaknuti kreativne sposobnosti djeteta te omogućiti mu bolji razvoj motoričkih sposobnosti. Program pruža djetetu da samostalno razvija svoje ideje i u suradnji s timom. Rad s likovnim tehnikama i upoznavanje s novim materijalima i njihovim mogućnostima djeci otvara poglede za nova istraživanja, avanture i razvijanje mašte. Razvoj takvih vještina bitna je za daljnju uspješnost djeteta i prepoznavanje vlastitih kvaliteta. U društvu svojih vršnjaka i timskom radu, djeca razvijaju i komunikacijske i društvene vrline kao što je povjerenje, pravednost, empatija, solidarnost i dr.

Program uključuje radionice koje su vezane za nastavni program i odvijaju se kao jednodnevni program u prostorima obrazovnih ustanova te sedmodnevnu radionicu koja se odvija u prostorima likovnih djelatnosti.

Upisi:

Upisi se odvijaju po dogovoru. Rad radionice u prostorima likovnih djelatnosti počinje kad se ispuni kvota polaznika radionice (8-10 polaznika). Radionica traje 3 sata i odvija se jednom tjedno u sveukupno 7 susreta.

Cijena:

Cijena jednodnevne radionice u obrazovnim ustanovama je 70 kn po učeniku.

Cijena radionice u prostorima KULTartURE je 60 kn/sat.

Plaćanja se ostvaruju uplatom na IBAN račun.

Program kreativnih radionica

Program kreativnih radionica nudi zabavno i kreativno druženje uz rad i učenje o likovnim tehnikama. Uz slikarstvo, modeliranje i crtanje uključeni su i mozaik, rad u decoupage-u, ukrašavanje starih predmeta, izrada suvenira, oslikavanje jaja i ostalih kreativnih tehnika s kojima možete urediti svoj dom. Proširite svoje znanje o likovnom stvaranju u ugodnom društvu.

Pridružite se, očekujemo Vas!

Upisi:

Upisi se odvijaju u prostorijama KULTartURE po dogovoru. Radionica s radom počinje kad se ispuni kvota polaznika radionice (8-10 polaznika). Odvija se jednom tjedno u trajanju od 3 sata i sveukupno 12 susreta.

Cijena:

Cijena radionica je 60 kn/sat. Plaćanja se ostvaruju uplatom na IBAN račun.

Galerija radova

01
02
03
Slika1
Slika2
Slika3
Slika4

CAM02191
CAM021902
CAM02192
CAM02195
CAM02198
CAM02199
CAM02215
CAM02226
CAM02232
CAM02271
CAM02275

Ispis E-mail